2e Hands Kitesurf markt

2e Hands Kitesurf markt

Tweedehands Kitesurf markt

Tijdens het pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei is er bij Shaka een tweedehands kitesurfmarkt. Hier vindt je een uitgebreid assortiment aan gebruikte en overjarige kitesurf spullen van ons, maar ook van klanten. De volgende spullen kunnen worden ingeleverd: kites, barren, boards, trapeze en boardbags.

 

Hoe werkt het?
Vanaf 10 mei kan iedereen bij Shaka hun gebruikte kitesurf spullen inleveren zodat ze verkocht kunnen worden op de markt. In overleg spreken we een verkoopprijs af over jouw spullen. Als we dit verkopen krijg je het volledige bedrag uitgekeerd in een waardebon van Shaka. 

 

Wat wij bieden?
Tijdens deze drie dagen wordt er veel gebruikt en overjarig materiaal aangeboden. Dit is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste set of een extra kite als toevoeging op hun huidige set. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn die iedereen advies kunnen geven over het materiaal.

 

Speciale deals!
Er wordt ook uitgepakt met speciale deals die alleen tijdens deze kitesurfmarkt geldig zijn. Het is daarom voor iedere kitesurfer de moeite waard om langs te komen. De aankomende week zullen er via Facebook en mail een aantal speciale deals kenbaar gemaakt worden. Zorg er dus voor dat je ingeschreven staat op de nieuwsbrief of houdt onze social media in de gaten!

 

De Spelregels:
- Inleveren kitespullen vanaf 10 mei tot 18 mei.
- Ophalen van de spullen in vanaf 21 mei 17:00 t/m 1 juni.
- Niet afgehaalde spullen worden na 1 juni eigendom van Shaka tenzij anders overeengekomen. 
- De waardebon die je ontvangt is te besteden op niet afgeprijsde artikelen bij Shaka. 
- De in te leveren producten zijn: Kites, barren, boards, trapezes, boardbags.
- De ingeleverde producten moeten in goede werkende staat zijn zonder ongerepareerde schades.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »