A new Player entered the Arena - North PIQ

  • Geplaatst op
  • 0
A new Player entered the Arena - North PIQ


Wie gaat de GPS sensor strijd winnen?
De WOO heeft al een grote fanbase. Kan de PIQ ook een grote community opbouwen?

Wij denken van wel. Dankzij de robuuste waterdichte behuizing en een aantal features die de Woo niet heeft, is de PIQ een serieuze concurrent voor de WOO.

De PIQ is een multisport GPS sensor, die net als de WOO, de hoogte en airtime van je sprongen meet. Ook worden de G-krachten van je landingen gemeten en dat alles in real-time want met een druk op de knop kan je gelijk de hoogte van je laatste sprong aflezen. En dat kan met de Woo niet. De hoogte van je sprongen zie pas achteraf in de Woo app. 

 
North hard gewerkt om een nieuwe app, specifiek voor kiters, voor de PIQ te ontwikkelen.
Ook in deze app worden al re sprongen bewaard en kun je die delen met je vrienden.  Uiteraard zijn er ook
leaderboards om je scores te vergelijken met de andere PIQ atleten en kun je je vrienden uitdagen voor een wedstrijdje. De app is er voor zowel Android als Apple.


De PIQ wordt geleverd met éém mount. Losse mounts zijn apart verkrijgbaar, zo kun je je PIQ op meerdere boards gebruiken. Een PIQFuel charger om je PIQ ook onderweg snel te kunnen opladen en de PIQ activation card.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »