Snowboardbindingen

Snowboard bindingen online kopen

De bindingen zijn super belangrijk als je met veel controle en zekerheid van de piste af wil. Het is namelijk de verbinding van jou en je board en om zoveel mogelijk feedback vanuit je snowboarddoor te sturen heb je een strakke verbinding nodig. Kortom;  je hebt gewoon goeie nodig :-). Daarnaast speelt stijfheid, comfort en instapgemak ook een rol. Bij Shaka vind je een ruime maar selectieve collectie bindingen waar er altijd een voor jou tussen zal zitten! Bekijk en bestel jouw bindingen online of kom anders langs in onze Snowboard hop in Scheveningen waar wij je graag een advies op maat geven.

Soorten bindingen
De merken die wij voeren zijn FLOW en Burton. Beide ras echte snowboard merken!  Het onderlinge verschil van de bindingen zit hem in het sluitingsmechanisme, de materialen en daarmee de stijfheid. In de regel kan je er vanuit gaan dat hoe duurder de binding is - hoe stijver. De materialen waar dan mee wordt gewerkt zijn beter. Je ziet het op het eerste oog niet altijd maar houd het in gedachte. Stijvere bindingen zijn het beste want al het gevoel van je board wordt dan optimaal doorgegeven en andersom.

Sluitingsmechanisme – instap en straps
FLOW bindingen hebben een super makkelijke instap. Je kan de hiel steun naar achter klappen en eenvoudig instappen als je net de lift uit komt. Puur gemak! De Burton bindingen hebben geen instap mechanisme maar hier moet je 2 straps sluiten.  Kies je dus voor pure eenvoud, dan zijn de FLOW bindingen echt iets voor jou. Doet niet af van het feit dat de Burton bindingen kwalitatief erg sterk zijn dus het is en blijft een mix van eigenschappen die maken dat een binding voor jou geschikt is.

Snowboarden winkel Scheveningen
Op de Vissershavenweg 62 in Scheveningen, Den Haag, zit onze snowboard winkel.  Hier staan wij 7 dagen per week voor je klaar om jouw online geplaatste bestelling zo snel mogelijk te verzenden, maar natuurlijk ook om je persoonlijk een goed advies te kunnen geven.  Wij hebben een passie voor alle sporten met een board en zijn naast snowboarden fanatieke kitesurfers. Wij staan voor een eerlijk advies en zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen! Kom je er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »