Accessoires

Sorteer op:

Holmenkol Ultramix Skiwax Blue is geschikt voor -8 tot -20 graden. 150g
€15,99
De Holmenkol Borstel Bronzebrass gebruik je om voor het waxen de restjes te verwijderen en de base goed schoon te maken.
€26,99
De Holmenkol Borstel met Paardenhaar van 8mm is perfect om na het waxen de restjes eraf te borstelen en het belag te polijsten.
€13,99
De Holmenkol Wax Ab spuitbus gebruik je voor het verwijderen en ontvetten van de base van je ski's en/of snowboard. Een echt must have om te gebruiken! Inhoud is 250ml
€12,99
Dit is een Professioneel Worl cup strijijzer. De temperatuur van het strijkijzer wordt gecontroleerd door een microprocessor, voor een stabiele temperatuur tijdens het werken. Dit geeft het beste resultaat bij het aanbrengen van temperatuursgevoelige...
€149,99
De Wax Fleece gebruik je met een wax strijkijzer. Dit zorgt voor zeer gelijkmatig en veilig opbrengen van de warme wax op het belag en verwijderd tijdens het waxen de overvloedige wax en voelt de vuilresten direct af.
€13,99
Makkelijke houder voor je strijkijzer.
€29,99
Deze schraper gebruik je voor het verwijderen van het overtollige wax van het belag en de staalkanten.
€5,99
De Holmenkol FX-Strips zijn waskaarsen die je gebruikt voor kleine reparaties aan je board of ski's. Eenvoudig in gebruik!
€6,99
De Holmenkol FX-Strips zijn waskaarsen die je gebruikt voor kleine reparaties aan je board of ski's. Eenvoudig in gebruik!
€6,99
De Holmenkol Base Edge File Guide is een handige tool om te gebruiken bij het slijpen van ski's of snowboards. De slijphoek valt in te stellen van 0.5 tot 1.5 graden ed file guide is geschikt voor alle vijlen met een dikte van 20mm tot 25mm

Exl. ...
€49,99
Electronische kantenslijper voor precies en professioneel werk en het beste resultaat. Dankzij het innovatieve design kan je zonder moeite kantenslijpen op verschillende graden. Snel resultaat met weinig moeite!
€449,99
Dit is een fijne diamant vijl om. Deze wordt gebruikt om de staalkant zo scherp als een scheermes te maken!
€34,99
Dit is een medium diamant vijl om. De wordt gebruikt om de kleinere bramen en/of krassen van je ski's en/of snowboard te verwijderen.
€34,99
Een Schleifgummi gebruik je om te de voorkant en/of achterkant van je ski's en/of snowboard te ontschepen. Ook wordt roest zo eenvoudig verwijderd van de kanten.
€9,99
Zet je ski's echt vast tijdens het onderhoud. Deze klemmen zijn op elke werkbank te bevestigen. Ski's kunnen plat of op de zijkant geplaatst worden. Veel grip en stabiliteit tijdens het onderhoud van je ski's!
€169,99
De beste steunen voor je snowboard tijdens het onderhoud. De klemmen passen op elke werktafel, en het snowboard kan plat liggen of op de zijkant. Lekker veel grip en stabiliteit!
€119,99
Een grote hoeveelheid All temperature wax. Alleen bedoeld voor iemand die grote hoeveelheden onderhoud doet aan ski's of snowboards.
€39,99